Când căutăm s-aflăm cine suntem: o recomandare de serial TV de la TNT

Pe canalul TNT găsiți duminică seara un serial fresh, cu umor noir. Se cheamă Căutări misterioase – Search Party, în original și merită încercat, și dacă sunteți pasionați de seariale TV și dacă nu. 🙂

De ce?

Pentru că serialul Căutări misterioase e o poveste reușită, uber-modernă, care se petrece în lumea noastră de-aici și de-acum. într-o metropolă cu ritm nebun în mijlocul oamenilor.

Cel mai mult îmi place că folosește un truc de roman polițist clasic ca tramă și-l duce în zona introspectivă. O dispariție misterioasă a unei femei o face pe o altă femeie să înceapă să sondeze în interiorul ei ca să se (re)găsească pe ea însăși. Serialul e drumul ei, iar momentele alternează cu întâlniri, umor – negru sau sec, după caz – și istețime.

Alia Shawkat, tipa din rolul principal, pe lângă că e posesoarea unor  pistrui delicioși, are în plamares și un premiu Young Artist Award – Best Performance in a TV Series pentru rolul din Arrested development. Are numai 27 de ani.

Detalii despre serialul Căutări misterioase găsiți și pe site-ul TNT, aici.

 

 

Comentarii

Ana Maria Onisei: Cu o experiență de peste cinci ani ca jurnalist, îmi folosesc pasiunea și ce-am învățat (documentare, tehnică de interviu, reporting, creative writing, copywriting și redactare) ca să creez conținut relevant în mai multe zone: jurnalism, comunicare și promovare (PR).